salutare tutror, numele meu este gina si anul aceste implinesc 33 de ani. nunta este pe 25 sept. iubitul meu este nascut pe 23 sept si a dorit sa isi faca un cadou pe toata viata ...O SOTIE
am fost si eu....la targ ieri. mi/a placut foarte mult la standul vostru. modul de prezentare, modul de abordare a fost unul prietenesc si abia astept sa primesc poza facut pe manechin. imi pare rau ca nu am primit o gentuta de la voi ca era tare draguta si avea o listuta pe ea....in fine, probabil se epuizase stocul. daca mai gasiti vre/o una, sa ma aveti in vedere....multumesc.
povestea mea de cerere in casatori e cam ciudata.
dupa ce 2 ani la rand m/a tot cerut si avand motive de genul: abia trecuse tata in lumea celor drepti, isi planificase sora lui nunta....am vazut intr/o seara o reclama tare amuzanta in care era o fata tare fitoasa si un baiat, care nu stia saracul cum sa o induplece sa accepte sa ii devina sotie. adusese flori, sampanie, prajituri, etc.....in final ii suna tlf si e anuntat ca primise un premiu. plin de energie rupe vraja si destul de zeflemist ii replica: I/A CERE/MA TU. copiind baiatul meu reclama a dorit sa fie cerut. dupa 2 zile am pus in aplicare planul. l/am sunat in timp ce era cu colegii la masa si l/am intrebat daca doreste. ei bine fastacat, emotionat si neasteptandu/se la asa ceva din partea mea...a spus DAAAAAAAAA. si asa au inceput planurile de nunta. momentan nu am primit inel de logodna pt ca a venit si mama cu ideea minuta ca inelu se poate da si in ziua casatoriei lal starea civila (mama este ofiter de stare civila si vede multe astfel de intamplari).
rochia care mi/a placut cel mai mult este la LA SPOSA 2010 modelul 'Leira'
in speranta ca voi castiga, imi urez succes si voua multa bafta in ceea ce intreprindeti. va pup